PassionePer La Cucina

We delen dezelfde passie

De keuken, dat is waar het uiteindelijk allemaal begint. Waar je passie voor werken met de beste producten en je creativiteit de basis vormen voor inspirerende gerechten en tevreden klanten. En daar zijn we nauw bij betrokken, en leveren je niet alleen de producten waarmee je jezelf onderscheid, maar streven we ernaar je te motiveren en te inspireren.
Want dat hebben we gemeen met je: ‘siamo appassionati in cucina’

Inspiratie begint bij onze nieuwsbrief

Noviteiten, productinformatie, aansprekende promoties en scherpe acties. Items die je zeker zullen aanspreken. Daarnaast alle informatie over onze workshops, activiteiten en evenementen. Dus blijf op de hoogte van zaken die jou interesseren en schrijf je in voor onze nieuwsbrief en acties.

Ai Fornelli’ de heerlijke kooksessies

Een verrassende kijk op snel te bereiden en smakelijke Italiaanse recepturen. Met korte kooksessies tonen onze koks dat het soms ook anders en vooral makkelijk kan!
Dus laat je verrassen. En wil je zelf je culinaire kunsten tonen? Dat kan, wij zien graag je medewerking aan één van onze kooksessies.

Aansprekende workshops bij Delicatezze d’Italia

Inspirerende workshops, leerzame demonstraties en smakelijke proeverijen met de beste producten die Italië te bieden hee . Met medewerking van topproducenten en onder begeleiding van vakkundige koks wordt de Italiaanse cuisine in vele praktische facetten belicht.
En wil je zelf een workshop, proeverij of demonstratie geven? Dat kan. Onze professioneel ingerichte proefkeuken is van alle gemakken voorzien en biedt plaats aan een groep van 28 personen. Informeer er dus naar. We horen graag van je.

Made in Italy 2019 / Delicatezze d’Italia 20 jaar!

Bezoek of neem deel aan ‘Made in Italy 2019’. Met ‘Made in Italy’ bieden we een uniek horeca evenement, waar ondernemers en leveranciers elkaar ontmoeten en inspireren. Waar producenten en leveranciers uit alle productgroepen zich presenteren en de beste contacten leggen.
Een bijzondere en feestelijke bijkomstigheid dit jaar is de viering van 20 jaar Delicatezze d’Italia. Noteer ‘Made in Italy’ dus vast in je agenda!