Weser 5, 2491DG Den Haag 070 387 0335

Bestellen

Het gemak van online bestellen

Zo brengt Delicatezze d’Italia je het beste van wat Italië te bieden heeft. Ontdek nu ook het gemak van online het assortiment inzien en te bestellen!
Je producten online bestellen gaat eenvoudig, snel en betrouwbaar. Maak kennis met onze prachtige producten, authentieke specialiteiten en pure delicatessen door te klikken op de volgende link:
Ga naar onze online shop

Wordt klant bij Delicatezze d’Italia

Nog geen klant bij Delicatezze d’Italia? Wordt klant bij Delicatezze d’Italia en ervaar onze prachtige producten, een goede service en een betrouwbare levering. Blijf met onze nieuwsbrief op de hoogte van noviteiten en workshops en profiteer van onze regelmatige aanbiedingen en natuurlijk het grote gemak van online bestellen. Vul het inschrijfformulier in en wordt vandaag nog klant bij Delicatezze d’Italia.
Klant worden

TelefonischeBestellingen

Hoezeer ook alles tegenwoordig geautomatiseerd wordt, Delicatezze d’Italia stelt prijs op persoonlijke contacten. Dat zit in ons Italiaanse bloed. Zolang ons online bestelsysteem nog niet operatief is blijven de huidige bestelmethoden voor u ongewijzigd.
Het kan, na inwerkingtreding van ons bestelsysteem, voorkomen dat u aan ons bestelprogramma moet wennen of ermee moet leren omgaan op de voor u meest geschikte wijze. Daar hebben wij alle begrip voor. Mocht u door wat voor een omstandigheden ook nog geen gebruik maken van onze online service, dan kunt u voorlopig natuurlijk gewoon telefonisch blijven bestellen (met een verzoek tot het bellen / bestellen voor 13.00 uur)