Weser 5, 2491DG Den Haag 070 387 0335

Opkomende Workshops

Geen Evenementen

Inspirerende workshops en smakelijke proeverijen

Van tradities tot innovaties en met de beste producten die Italië te bieden hee . Delicatezze d’Italia biedt je interessante workshops en leerzame proeverijen. Met medewerking van top producenten en onder begeleiding van vakkundige koks wordt de Italiaanse cuisine in vele practische facetten belicht en geproefd. Ontmoet dus de beste producten en je collega’s bij Delicatezze d’Italia.

Geefje eigen workshop in onze professionele demonstratie ruimte

Wil je zelf een workshop geven? Een proeverij of een demonstratie? Delicatezze d’Italia biedt je een perfect geoutilliseerde ruimte met een professionele keuken en ruimte voor een groep van 28 personen.
Een inspirerende en sfeervolle plek om culinaire workshops en smakelijke proeverijen te organiseren. De ruimte hee tevens de beschikking over een camera met de mogelijkheid tot registratie en uitzenden via een livestream.
Workshop Aanmelden

Workshop Keuken Ruimte Formulier

Ik heb een eigen kokIk wil de Delicatezze kok gebruiken


Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij u contacten voor een afspraak. Alle benodigde producten kunnen,
voor zover mogelijk, door Delicatezze d’Italia worden geleverd. Wij zullen dit samen met u bespreken en begroten. Na accoord wordt u een eerste factuur gestuurd. Bij afzegging verzoeken wij u om dit minimaal 14 dagen van te voren aan ons door te geven. Anders zijn wij genoodzaakt de reserveringskosten door te berekenen.
Voor meer informatie kunt u ons mailen: info@delicatezzeditalia.com of telefonisch bereiken: 070 – 3870335
Uw persoons- en bedrijfsgegevens worden door Delicatezze d’Italia met zorg geregistreerd en
niet met derden gedeeld. Tijdens de workshop worden foto’s gemaakt ten behoeve van publicaties op onze site en da facebook pagina. Mocht u daar bezwaar tegen hebben, dan kunt u dat voorafgaand aan de workshop kenbaar maken.