Weser 5, 2491DG Den Haag 070 387 0335

Uw keuken, dat is waar het uiteindelijk allemaal begint. Waar uw creativiteit en passie voor werken met de beste producten aan de basis staan van inspirerende gerechten en tevreden klanten.
En daar zijn wij bij betrokken, leveren wij u niet alleen de producten waarmee u zich onderscheid, maar informeren en inspireren wij u. Want dat hebben we gemeen met u,
siamo appassionati in cucina!

Van Harte Welkom!

Benvenuto! Ervaar onze prachtige producten, goede service en betrouwbare levering. Delicatezze d’Italia is verheugd je te mogen begroeten als klant en wil je graag beter leren kennen. Want zo kunnen we je het beste de producten en de diensten leveren die jij nodig hebt. Dat past in ons streven naar een relatie waarin oog is voor wederzijdse belangen. Welkom.

 

Wordt klant bij Delicatezze d’Italia en ontvang een
aantrekkelijk welkomst geschenk

Wordt vandaag nog klant bij Delicatezze d’Italia. Dat kan heel eenvoudig en gemakkelijk door onderstaande gegevens volledig in te vullen en te versturen. Je krijgt dan van Delicatezze d’Italia een bevestiging van inschrijving als klant. En we zullen je tevens persoonlijk contacten. Van harte welkom bij Delicatezze d’Italia.

Na ontvangst van uw aanmelding zullen wij contact met u opnemen en u uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mocht u al eerder contact met ons op willen nemen, dan kan dat natuurlijk ook. Hee u nog vragen, bel ons dan gerust, tel: 070 – 3870335. Wij horen graag van u!
Uw persoons- en bedrijfsgegevens worden door Delicatezze d’Italia met zorg geregistreerd en niet met derden gedeeld.